lauantai 30. huhtikuuta 2022

Kodin muutot muuttopalvelu Tampere Tampereelta Tampereelle Suomessa kun tarvitsette kantoapua etc Muutto-, kanto- ja apumiespalvelua Tampereella niin kotitalouksille, kuin yhteisöillekin. Käteisellä edetään kohteissa

----------------------
Kodin muutot muuttopalvelu Tampere Tampereelta Tampereelle Suomessa kun tarvitsette kantoapua etc Muutto-, kanto- ja apumiespalvelua Tampereella niin kotitalouksille, kuin yhteisöillekin. Käteisellä edetään kohteissa. Yhteisöt voivat maksaa ennakkoon tilille jollei käteinen onnistu.
Muutto- ja kuljetuspalvelut Tampere Kaksiosta kolmioon muutto 30.4.2022 pic3

Ottakaa reippaasti yhteyttä ja tehkää sähköpostilla tarjous to: Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin whatsup signal: 044-3380291 whatsup alustava, mutta parhaiten sähköpostilla. Kiitos asian huomioimisesta. Aina ei pysty vastaamaan puhelimeen.


Muuttoapu- ja kuljetusapua Tampere Nokia Pirkkala Ylöjärvi Lempäälä Kangasala Ylöjärvu Pirkanmaa 30.4.2022 pic1-10
















Huomio: Sähköpostilla ensisijassa missä muutto-osoitteenne, toiveaikanne, täsmäytetään yhteiset aikataulumme. Etenemme kohteissa käteisellä

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 


Selkosuomella 100€ / 2 miestä + siirtymäkorvaukset + työkalukorvaus tapauskohtaisesti. Eritellen hintamme 50€/alkava tunti / kantomies / muuttoapumies riippuen aikatauluista ja kiireistämme, sekä siitä joutuuko järjestämään lisätyövoimaa vai riittääkö yksi apumies vai 2 kantomiestä muuttokuljetuksessanne.



Kaksiosta muuttoa kolmioon lapsiperheen arkea Muuttopalvelu Tampere 30.4.2022 pic10



















--------
Kodin muutot kanpalvelut muuttoapu kauttamme Tampereen talousalueella, kuolinpesien tyhjäyksestä alkaen
-------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti